✅ Lineage 2 UA Interlude - УКРАЇНІЗАТОР + Всі Доповнення [Карти катакомб, Підсвітка дропу, Агро-Дроп-Спойл патч, Скіли над головою, Довідник, Інше...]

Трохи скіли з лс напутані описи, зловив рефреш скіл пише на арці що це на всі скіли, в описах скіла взагалі пише що мани меньше бере а по факту це реюз тільки на фіз скіли, думаю є і інші помилки в описах лс скілів
Ок, я гляну.
Перекладався ориг файл, тому дивно.

Якщо є бажання допомогти - напишіть мені в телеграм @la2_ua

@Murloc , пожалуйста, почистите тему от лишнего (сообщения после последнего апдейта на прошлой странице)
Благодарю.

Last edited:
Добрый день!
Можно как-то отдельно получить патч на подсветку дропа?
Выглядит интересно, хочется потестить на своем клиенте, без установки всего патча из темы.

Attachments

• Снимок экрана 2025-01-06 в 11.37.42.png
    Снимок экрана 2025-01-06 в 11.37.42.png
    1.5 MB · Views: 98
1736634988649.png

Версію оновлено до 250118-Interlude

- Всі Карти підземель тепер відкриваються через (+) на мапі (включно з FOG,LOA,WOA,IT,AN)
- Нове внутрішньо-ігрове Радіо
- Додано та перекладено нові навички
- Додано та перекладено нові предмети
- Актуалізовано Drop/Spoil патч
- Виправлено назву Demon's Sword (Demon Dagger)
- Виправлено опис навички LS (Refresh)
- Додано опис керування Радіо в Довідник → Клавіші
- Інші дрібні виправлення
- Оновлено список всих хто Підтримав проект

* для точного відображення дроп\спойлу на х3 сервері використовуйте файл "ADDONS\DropSpoil for x3" після встановлення патчу.

Клавіші керування Радіо:
Ввімкнути
CTRL+R
Вимкнути
CTRL+S
Наступна станція
CTRL+
Попередня станція
CTRL+
Гучність вверх на 5%
CTRL+
Гучність вниз на 5%
CTRL+

(Базово в плеєрі 6 станцій. Щоб змінити або додати станції, відредагуйте файл system/radio.ini)

Оновитись можна за посиланням в шапці, або апдейтером.

Last edited:
скопіюйте файл \patches\Active window\orig\system\engine.dll в папку \system\

видаліть файл \system\nosleep.dll якщо він у вас наявний.
- Активне друге вікно без просадки FPS не працює. Пробував такий варіант - не допомогло. Повернув клієнт в початковий стан - теж не працює. FPS всеодно падає при 2-х запущених вікнах. Чи можна це пофіксити?
one_window-min.png

Attachments

• two_windows-min.png
    two_windows-min.png
    847.4 KB · Views: 42
- Активне друге вікно без просадки FPS не працює. Пробував такий варіант - не допомогло. Повернув клієнт в початковий стан - теж не працює. FPS всеодно падає при 2-х запущених вікнах. Чи можна це пофіксити?
View attachment 12211
Мається на увазі, що інші вікна не падають в 1 фпс зі слайдшоу, як це відбувається на голому клієнті.

Вас зрозумів. Чи можна зробити так, щоб просадки FPS не було взагалі в активному вікні, коли запущено друге вікно? Чи це не можливо?

Вас зрозумів. Чи можна зробити так, щоб просадки FPS не було взагалі в активному вікні, коли запущено друге вікно? Чи це не можливо?
Це не має відношення до будь-якого патчу.
Клієнт старий, не оптимізований. Тому по суті - ніяк.

Просадки фпс мають багато причин: локації, кількість анімацій, час гри, іноді навіть ракурс камери.

Були випадки, коли я ловив просідання до 4 фпс в активному вікні, просто наводячи камеру в якусь певну точку, а коли відводив - фпс повертався.

Єдине рішення, як і раніше - просто релогати персонажа хоча б раз в пару годин.

Last edited:
Файл на Гугл диску не можна відкрити. Пише що "порушення умов використання"
Є щось підсказати мені?
Дякую

чи можна зробити запам'ятовування зума камери? Трохи не зручно, коли постійно перемикаєшся між баферами і кожного разу потрібно крутити колесо миші для того, щоб повернути зручний зум

Трудяги патча. В новому оновленю на х5 серве в Дроп и Спойл листах все що вище А-грейда відображається як 0%
Цікаво просто

Трудяги патча. В новому оновленю на х5 серве в Дроп и Спойл листах все що вище А-грейда відображається як 0%
Цікаво просто
Яка у Вас версія збірки патчу?

чи можна зробити запам'ятовування зума камери? Трохи не зручно, коли постійно перемикаєшся між баферами і кожного разу потрібно крутити колесо миші для того, щоб повернути зручний зум
?

нажаль ні, це особливість клієнта на скільки мені відомо)
так на будь яких хроніках, після релогу персонаж завжди "дивиться" на схід (а не туди куди ви виставили перед релогом) і на стандартному зумі.

Back