✅ Lineage 2 UA Interlude - УКРАЇНІЗАТОР + Всі Доповнення [Карти катакомб, Підсвітка дропу, Агро-Дроп-Спойл патч, Скіли над головою, Довідник, Інше...]

Так это же только с вашим патчем так
дивно, тоді перевірте ваші налаштування, так як проблем з туманом наче не помічалось.

1743450518218.png

Версію оновлено до 250401-Interlude

- Оновлена версія підсвітки дропу не викликає помилок на сервері та підтримує зняття бафів по Alt+Click
- Іконки сувоїв бафів замінено на сувої з зображенням бафів, які вони дають
- Іконки Ключів (1-8) тепер мають приписи з рівнем ключа
- Додано та перекладено нові предмети та бафи
- Оновлено Standart Interface Patch (встановлюється окремо)
- Актуалізація файлів серверу для х5 та х3
(дроп\спойл патч для х3 знаходиться в папці Addons)
- Інші дрібні виправлення
- Оновлено список всих хто Підтримав проект

* для точного відображення дроп\спойлу на х3 сервері використовуйте файл "ADDONS\DropSpoil for x3" після встановлення патчу.

Оновитись можна за посиланням в шапці, або апдейтером LA2_UA_Updater в корені Вашого клієнта.

на большом рендже 6000-9000 отрисовки ников/назв.мобов не хватает очень)
видны только до 1000, если не выделишь сам

Last edited:
Стало багато критiв... Ранiше було набагато менше. качнув чистий клiент щоб iнодi заходити на чара i сое юзати.

Стало багато критiв... Ранiше було набагато менше. качнув чистий клiент щоб iнодi заходити на чара i сое юзати.
Дивно. Змін не було останнім часом.

1. Яка версія патчу у Вас (пишеться в чаті при вході в гру) ?
2. Кріт стається при певних діях (фарм мобів, сое, тощо) чи і в мирних зонах в рандомний момент?
3. Якщо маєте, надішліть скрін або текст помилки.

Дивно. Змін не було останнім часом.

1. Яка версія патчу у Вас (пишеться в чаті при вході в гру) ?
2. Кріт стається при певних діях (фарм мобів, сое, тощо) чи і в мирних зонах в рандомний момент?
3. Якщо маєте, надішліть скрін або текст помилки.
250406 - якщо я правильно дивлюсь =)))
Крити це в деяких мiсцях, наприклад Outlaw Forest буваю, фармю бокси, потiм офф, потiм завводжу ПП - крит (i далi крити). Але також там заводжу ТХ - норм все))) мiстика))) але то не критично))
Як буде скрiн - надiшлю в ЛС =)
також я спробую переставити збiрку, бо не пам'ятаю чи ставив ще щось поверх... (старий скуф вже)

Сама актуальна версія наразі 240505, там підтягнуті всі останні зміни на сервері, +додана нова анімація касту канселу мобами.

але якщо Ви (будь-хто) бачите якісь помилки, чи кріти, чи ще щось - будь-ласка, пишіть сюди, чи в приват, а краще - в групу в телеграмі,

нажаль, я не можу протестувати все сам.
тому ваші відгуки допомагають)
дякую)

Обновил через апдейтер эльмора клиент. Заменил файлы в клиенте на те которые тут предоставлены. Запускаю л2.екс - просто выдает ошибку.
В чём может быть проблема?

Back